voorpagina redactionele samenvattingen gegevens deelnemers standpunten debat opinie-peiling stemming help over besliswijzer
Voornaam Rolf
Tussenvoegsel van
Achternaam Putten
Organisatie (indien woordvoerder)
Email rpu@concepts.nl
Adres Persoonlijke Webpagina http://RoseValley.concepts.nl/org/arwon/
Persoonlijke informatie (beroep, hobby's) Directeur van een innovatieve woononderneming (ARWON), Bergsport, saxofoon, schilderen/tekenen, Haiku s, boeken lezen (in de vakanties), verder werk ik veel uren in het kader van de mijn beroep en hobby Volkshuisvesting.
Opmerkingen over
"Raakt de ruimte op in Brabant?"
Is het een probleem:
Ja, dat is een probleem! - recycle de steden en dorpen - mobile homes; de camping en tweede huisjes - Het gezellige Brabantse wonen vreet ruimte - Moeten de koeien in het Brabants Landschap loeien? -De Metropool Zandstad! - Gaat deze bijdrage in de Prullebak?

Wat zijn de oplossingen:
Tele-Democratie of Tele-Fantasie? Ik kies in dit debat voor het uitnutten van de mogelijkheden van dit nieuwe medium. Heeft op dit moment natuurlijk niks met democratie te maken, tenzij we terug verlangen naar de democratie zoals uitgevonden door de klassieke Griekse elite.... Een uitdagende bijdrage! Ik zal de komende weken proberen het Internet-Medium te benutten voor vernieuwing van het debat . Bij al mijn stellingen zoek ik op het WWW de Links etc. die iets meer toevoegen dan de PC gebruiken als type-machine voor politiekers . Dat gaat wat mij betreft als volgt: Uitdagende stellingen, links, kopjes van Emails en andere fantasieen op het randje van de Prullenbak ! In de volgende fase; komen tot verdieping en bezinning. En; tot slot, het einddebat, maar wel anders dan de ingezonden brief (=Mail) naar de krant !

Algemeen (vrije tekst):
- recycle de steden en dorpen
Persoonlijke Gegevens info