voorpagina redactionele samenvattingen gegevens deelnemers standpunten debat opinie-peiling stemming help over besliswijzer
Voornaam M.C.W.A.
Tussenvoegsel van
Achternaam Loosbroek-Molhuizen
Organisatie (indien woordvoerder)
Email tloosbro@pi.net
Adres Persoonlijke Webpagina
Persoonlijke informatie (beroep, hobby's) Prive: gehuwd, 3 kinderen en 5 kleinkinderen. Beroep: Ik werk bij PTT Telecom, bij verkoop in de zeer groot zakelijke markt en ben daar ook lid van de OR. Hobby: Sterrenkunde (geen astrologie), maar amateur astronomie en verzorg voor Galaxis, Vereniging voor Amateur Astronomie, afdeling s-Hertogenbosch van de Nederlandse Vereniging voor Weer en Sterrenkunde, de P.R.
Opmerkingen over
"Raakt de ruimte op in Brabant?"
Is het een probleem:
De ruimte in Brabant begint inderdaad echt op te raken. De verstedelijking slaat steeds verder toe. Dat zie je vooral bij de steden zoals Eindhoven, Tilburg, s-Hertogenbosch en Breda, maar ook de "dorpen" beginnen steeds meer op steden te lijken. Het begint al angstig veel op de Brabantse Stedenrij te lijken.

Wat zijn de oplossingen:
Het is moeilijk om een pasklare oplossing te geven, maar misschien zou er iets minder woningbouw kunnen worden bestemd voor mensen uit de Randstad, die daar wel blijven werken, maar hier komen wonen omdat de huizenprijzen hier aantrekkelijker zijn.

Algemeen (vrije tekst):
Ik vindt het belangrijk om nog "leefruimte" over te houden voor de mensen die in Brabant werken en wonen en voor de volgende generaties.
Persoonlijke Gegevens info